ISTAKNUTO
Povratak
LaCie Thunderbolt 2
LaCie kao vodeći proizvođač profesionalnih vanjskih diskova vam predstavlja cijelu paletu diskova na najnovijoj Thunderbolt 2 tehnologiji.
Detaljnije
 
Finderove aplikacije za fiskalizaciju računa WEB FISKAL i WEB RAČUN
Finderovo programsko rješenje omogućava fiskalizaciju računa putem zaštićene web stranice. Svaki registrirani korisnik WEB FISKALA dobiva svoje korisničko ime i lozinku, koje mu jamči siguran pristup isključivo vlastitim podacima. Naše usluga mjesečnog najma WEB FISKALA osigurava funkciju fiskalizacije pripremljenih računa (generiranja jedinstveni identifikatora računa i prijavu računa poreznoj upravi), dok se za samo kreiranje računa i ispis i nadalje koristi Vaš postojeći način izdavanja računa.
Detaljnije
 
Primera Color Inkjet printeri - idealan alat za manje serije etiketa
Primerina LX serija printera za etikete koristi najsuvremeniju termalnu inkjet tehnologiju koja omogućuje izradu etiketa rezolucije do 4800 dpi-a u 16.7 milijuna boja.
S obzirom na kapacitet tinte, LX400e i LX810e idealni su za serije do 100 komada etiketa.
LX400e može otisnuti etikete do širine 108 mm te pritom koristi jedno CMY punjenje.
LX810e prikladan je za etikete širine do 210 mm, a uz jedno CMY punjenje ima i odvojeno punjenje samo za crnu boju. Također tu je i najnoviji model, LX 900e koji je znatno brži u ispisu od prethodno spomenutih modela. Osim veće brzine, razlikuje se i u tome što svaka boja ima posebno punjenje. To je izrazito značajno ukoliko koristite neke boje više od drugih.
Etikete otisnute na LX seriji izgledaju profesionalno i imaju visoki sjaj a otporne su na grebanje, muljanje te također na vodu. Zbog svih ovih karakteristika, LX serija je odlična i za otisak barcode-a.
Neke od mogućih primjena etiketa otisnutih na LX seriji uključuju pakiranja gurmanske, organske i druge raznovrsne hrane, staklenke meda i pekmeza, vinske i boce sa žestokim pićem, raznovrsna pakiranja kozmetike i proizvoda za njegu, promocionalne etikete i slično.
 
Primera Color Laser printeri - brzi printeri za velike serije etiketa
 Primerin CX1200e, laserski printer u boji, najbrži je printer u klasi s brzinom od 5m po minuti. Ova brzina omogućava otisak velikih količina etiketa u vrlo kratkom periodu.
Osim same brzine, razlika je i u cijeni izrade etikete. Naime, cijena izrade etikete je oko 50% niža u odnosu na Inkjet printere za etikete. CX1200e daje Vam veliku fleksibilnost, omogućava da se odradi više posla nego s Inkjet printerima u istom vremenskom periodu, nema potrebe za nabavkom kalupa, filma i kemikalija, otisnuti se može od nekoliko komada do nekoliko desetina tisuća komada, fotografske kvalitete.
Još jedna razlika između laserskih i Inkjet printera je ta što laserski printer ne koristi već rezane etikete već zahtjeva završni proces obrade. Proces se sastoji od izrezivanja, odvajanja viška, opcionalnog laminiranja i namotavanja etiketa u završne role.
Do sada je bilo više rješenja koja su odrađivala zadatke tog završnog procesa, no brzina je bila dosta mala. Primera je stoga osmislila FX1200e sustav koji omogućuje brzo i efikasno obavljanje završnog procesa. FX1200e ima brzinu obrade od 6.1 m po minuti koju omogućuje nova QuadraCut tehnologija koja koristi četiri rezača odjednom. Zajedno, CX1200e i FX1200e čine sve što Vam treba za izradu velikog broja profesionalno napravljenih etiketa, brzo i kvalitetno.
 
Bamboo Stylus za iPad
Ova olovka je baš ono što su korisnici očekivali od Wacoma. Jednostavan no elegantan, Bamboo Stylus unapređuje rad s mnogim appovima dizajniranim za iPad omogućujući korisnicima da još bolje izraze svoje ideje i personaliziraju svoj rad. Ovaj stylus omogućuje još precizniji način uzimanja zabilješki ili skiciranja ideja gdje god se nalazili.
Detaljnije
 
CrashPlan PRO
Finder vam nudi savršeno rješenje za sigurnu pohranu digitalnih zapisa - CrashPlan PRO.
CrashPlan PRO ne ovisi o broju korisnika, niti o broju i veličini podataka koje treba pohraniti. Iz tog razloga je pogodan kako za privatnu uporabu, ili mala poduzeća do 5 zaposlenika, tako i za velike organizacije poput Sun Microsystems ili sveučilišta poput Stanforda i Harvarda.
Detaljnije
 
Primera LX400e label printer

Uštedite vrijeme i novac printajući vlastite etikete. LX400 predstavlja posljednji krik u tehnologiji inkjet printanja u visokoj rezoluciji, te omogućuje proizvodnju perfektnih full-color labela u vašem uredu ili proizvodnom pogonu.

Detaljnije
 
       
Važne obavijesti
Bamboo SPARK - bilježnica za 21. stoljeće Bamboo Spark je pametna bilježnica s kemijskom olovkom. Pišite i crtajte prostoručno po papiru, pritisnite gumb i snimite vaše ...
Besplatni softver i edukacija uz Intuos Pro Iskorisite akciju koja traje do kraja godine i uz novi Intos Pro grafički tablet dobijte cijeli paket nagrada: Autodesk SketchBook Pro ...
STARTCO ponuda web + laptop Za sve koji su dobili obavijest da su "prihvatljivi korisnici" StartCo poticija imamo jedinstvenu ponudu izrade web stranice i ...
Primera TRIO - najmanji prijenosni sve-u-jednom pisač Savršen za sve one koji trebaju ispis, skeniranje i kopiranje u pokretu. No nemojte da vas njegova mala veličina prevari. Primera Trio ...
Filemaker 14: 30 godina star a još prepun inovacija Velika poboljšanja infrastrukture FileMakera u posljednja dva izdanja (verzije 12 i 13) zahtjevala su novi format datoteka (.fmp12) i ...
Maya 2016 Najveća poboljšanja u novoj verziji Maya 2016 donose vrlo značajna ubrzanja generiranja animacije, uz istovremeno proširenje ...
3ds Max 2016 Stigla je nova verzija 3DS Max 2016 koji objedinjuje prije odvojene aplikacije 3DS Max i 3DS Max Design, u jednu zajedničku aplikaciju. ...
Ove web stranice koriste kolačiće (cookies). Nastavljajući koristiti ove web stranice potvrđujete da se slažete s njihovim korištenjem.
Za više informacija o kolačićima kliknite ovdje
Za micanje ove obavijesti kliknite ovdje