Finder


Početna

Prodaja

Održavanje

Programiranje

3D print

Zastupstva

Obavijesti

Kontakt

Wacom Cintiq Pro 27

Cintiq Pro 27 Pen & Touch Display

U ponudi su iPhone 14 i superveliki iPhone 14 Plus u kapacitetu od 128GB i 256GB. iPhone 14 ima nikad dulje trajanje baterije i još spektakularnije fotkama pri slabom osvjetljenju.
iPhone 13 i 13 mini također su u ponudi s 128GB i 256GB. Najpovoljniji model je iPhone 12 kojeg nudimo s kapacitetom do 64GB i 128GB.

Wacom poklanja za Valentinovo

Posebna ponuda Wacom grafičkih tableta po sniženim cijenama do 26. veljače. Poklonite svojim voljenima najbolji alat za digitalne kreativce.

Mac Studio dostupan odmah

 Mac Studio posve je novo Mac stolno računalo. U njegovom iznimno kompaktnom kućištu kriju se dosad neviđene performanse, beskrajna povezivost i pregršt novih mogućnosti koje će tvoj radni prostor pretvoriti u pravi kreativni studio u kojem će ti sve što trebaš uvijek biti na dohvat ruke.

Novi Macbook Air M2 dostupan odmah

Iskoristite priliku i naručite najnoviji MacBook s novim M2 procesorom. Imamo dostupan i model "po narudžbi" s 16GB RAM.

Adobe ovlašteni zlatni partner

Finder d.o.o. ovlašteni je prodavač Adobe softvera sa zlatnim statusom - ADOBE GOLD RESELLERA. Nudimo edukacijske, komercijalne i goverment licence i godišnje preplate za Creative Cloud pakete, pojedinačne aplikacije: Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Acrobat, InDesign, Lightroom,...

Novi Wacom Cintiq Pro 16

Novi Wacom Cintiq Pro 16 stvoren je temelju povratnih informacija korisnika prethodnih generacija Cintiq modela. Zahvaljujući stalnoj i bliskoj razmjeni Wacoma s kreativnom zajednicom, razvijen je interaktivni monitor s olovkom koji omogućuje najbolje iskustvo na zaslonu i multi-touch iskustvo.

Novi LaCie potpuno aluminijski diskovi

 Novi LaCie prijenosni diskovi s aluminijskim kućištem diamnosd-cut dizajna dolaze s najbržim USB konektorom koji je kompatibilan i sa svim starim USB sučeljima. Diskovi su kapaciteta do 5TB što vam omogućuje spremanje do 156 sati videa. Diskovi su kompatibilni s Windows i Mac računalima bez potrebe za reformatiranjem.

Maya 2023 New Single-user Annual Subscription

Autodesk Maya je program za animaciju s naprednom tehnologijom prikaza, alatima za modeliranje, robustan u smislu procesiranja složenih podataka i sučeljem koje će vas inspirirati.