NOVOSTI
Povratak
Tvorci Arnold renderera Solid Angle pridružili se Autodesku
02.05.2017
Solid Angle je grupa koja stoji iza Arnolda, softvera za renderiranja, a koja je sad postala podružnica Autodeska.  Arnold je osmišljen kako bi učinkovito obradio složene geometrijske skupove podataka potrebnih za dugometražnu CGI animaciju i vizualne efekte filmova velikog budžeta, a istodobno pojednostavljuje proces rada.  Softver je dosutpan kao samostalni renderer i kao C++ API, te kao paket plug-inova za vodeće 3D aplikacije Mayu, Houdini, 3ds Max, Cinema 4D, Katana i Softimage na Linuxu, Max OS X i Windows sustavima.

Detaljnije
 
V-Ray za 3ds Max
17.03.2017
Izašla je nova verzija V-Ray 3.5 koja korisnicima donosi 9 novih mogućnosti i velika poboljšanja u performansama programa.
Detaljnije
 
Substance Painter verzija 2.2
01.08.2016
Stigao je Substance Painter 2.2! Ova verzija sadrži novu Material Layering opciju te unapređenja u shelf search, projection painting, mask generatorima i mogućnostima scriptinga.
Detaljnije
 
Wacom Cintiq 13HD
28.03.2013
Wacomova linija Cintiq interaktivnih tableta još jednom je privukla pažnju kreativne publike s novim, elegantnim 13 inčnim Full HD hibridom monitora i intuos 5 tehnologije. Publika koja će se oduševiti ovim Cintiqom su kreativni profesionalci koji se bave dizajnom, umjetnošću i obradom slika. Ovaj Cintiq se može integrirati u svako radno okruženje, on je idealan alat za poboljšanje kreativnog rada jer nudi prirodno i ispunjavajuće iskustvo.
Osnovna značajka Cintiq 13HD je kompaktan i tanak dizajn te jednostavno postavljanje s Mac i PC računalima. Za potpuni komfor, stalak Cintiqa 13HD omogućuje da ga postavite ravno, na 22, 35 ili 50 stupnjeva; a i odvojiv je.
 
Superiorni ekran HD kvalitete
Savršen za profesionalce kao što su umjetnici, grafički dizajneri i fotografi, Cintiq 13HD ima najbolji monitor u svojoj klasi koji će vam prikazati potpuno prirodne boje. Dodatno ovaj HD LED monitor širokog formata nudi i široki kut gledanja od 178 stupnjeva i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela što je od posebne koristi kada radite s jako detaljnom grafikom.
 
Potpuno Cintiq iskustvo
Kao sa svim Wacom interaktivnim monitorima, Cintiq 13HD omogućuje korisniku da stvara direktno na ekranu uz potpun i neprekidan proces koji je prirodan i štedi vrijeme.
 
Nova i napredna olovka bez baterija i kablova - Pro Pen nudi napredne performanse, superiorni komfor, preciznost i kontrolu. S 2048 razina pritiska i osjetljivošću na nagib, ona je savršena za precizni rad te je ergonomski dizajnirana. Cintiq 13HD dolazi s zgodnim pernicom za sigurno čuvanje Pro Pena i dodatnog pribora.
 
Da bi dodatno unaprijedili rad i produktivnost, često korištene kratice i komande su dostupne preko programabilnih ExpressKeysa i Rocker Ringa.
 
Detaljne specifikacije pogledajte na Finderovu Web Shopu:
http://www.finder.hr/proizvodi.cfm?id=4596
 
Detaljnije
zatraži ponudu
 
Finderove web aplikacije WEB RAČUN i WEB FISKAL za izradu i fiskalizaciju računa neovisno o računalnoj platformi
31.12.2012
Dočekajte spremni primjenu zakona o fiskalizaciji uz kvalitetna i pristupačna Finderova rješenja bazirana na web tehnologijama, te samim time dostipnima na svim računalnim platformama (Windows, MacOS, Linux), kao i mobilnim uređajima koji koriste Apple iOS ili Google Android.
Finder razvio više rješenja namjenjenih malim i srednjim tvrtkama, obrtima i fizičkim osobama. Sva rješenja ukljućuju ispravnu i pravodobnu prijavu vaših računa poreznoj upravi, sukladno zakonu o fiskalizaciji. Za početak vam predstavljamo web portal za prijavu računa.

Online/web aplikacija WEB FISKAL omogućava prijavu računa i dobivanje "Jedinstvenog identifikatora računa", generiranog od strane porezne uprave, putem web aplikacija dostupne na našem web poslužitelju. Tako dobiveni identifikacijski broj, koji morate ispisati na računu, možete kopirati u postojeći sustav za izdavanje računa, uključujući na primjer račun kreiran u MS Word ili Excel dokumentu. Ovo rješenje namijenjeno je pravnim i fizičkim osobama koje generiraju relativno mali broj računa mjesečno.

Za zahtjevnije korisnike razvili smo softversko rješenje WEB RAČUN, koje pruža ne samo mogućnost fiskalizacije računa, već i punu funkciju izrade, uređivanja, ispisa, pohrane i pregleda računa, kao i vođenje adresara kupaca i cjenika proizvoda i usluga.

Identično kao i kod WEB FISKALA, nudi se mjesečni najam aplikacije na web poslužitelju Finder d.o.o., tako da nikakva dodatna ulaganja u računalnu opremu ili softver nisu potrebna.

WEB RAČUN namijenjen je pravnim i fizičkim osobama koje generiraju ili fiskaliziraju veći broj računa mjesečno, a nemaju zadovoljavajuće rješenje za izdavanje računa, ili je ono neprimjereno za fiskalizaciju. Korištenje WEB RAČUNA naplaćuje se kao i WEB FISKAL kroz vrlo povoljnu mjesečnu naknadu

Detaljnije informacije potražite na ovoj POVEZNICI

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja vezana uz fiskalizaciju, fiskalne blagajne, prijavu računa poreznoj upravi ili bilo što što vas zanima slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/2337 731 ili elektronskom poštom na adresu razvoj@finder.hr 
zatraži ponudu
 
Wacom MobileStudio Pro Windows tablet računalo
27.01.2017
Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 
MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.
Uključena je i Wacom Pro Pen 2 olovka s 4 x većom preciznošću i osjetljivošću na pritisak u odnosu na prethodnu generaciju. Velika procesorska snaga (Intel Core i5 ili i7), vrhunska grafika i kompletna paleta kreativnih mogućnosti čine MobileStudio Pro jedinim računalom koji ćete koristiti.
Detaljnije
 
Novi Thunderbolt 3 dockovi
19.11.2018
OWC’s Thunderbolt 3 Dockovi donose nevjerojatnu brzinu spajanja za vaš laptop preko Thunderbolt 3 kabela, koji dolazi u paketu. On će napuniti vaš laptop ali i druge uređaje, i to sve po najvećim mogućim brzinama. Nedavno su predstavljena dva nova modela, od 12 i 14 portova.
Detaljnije
zatraži ponudu
 
       
Važne obavijesti
Novo u ponudi Findera. Kupovina na 24 rate.  Nudimo kupovinu na 24 rate za sve proizvode. Za detalje nas nazovite na telefon 01/2337 731 ili se javite na email ...
Novi Wacom inutos grafički tableti  Kakva god vam je ideja na pameti, novi Wacom Intuos vam može pomoći da pronađete nov načine za ilustriranje, crtanje i uređivanje ...
Predstavljamo najveći Wacom u povijesti - Wacom Cintiq Pro 32 Wacom Cintiq Pro 32 nudi veliku površinu za crtanje te radnu površinu kojoj nema premca. Na njemu možete otvoriti sve palete, ...
Wacom predstavio Cintiq Pro 24 interaktivni monitor s olovkom Wacom je proširio Cintiq Pro paletu s novim visokokvalitetnim zaslonom stvorenim za vrhunske kreativne i dizajnerske aplikacije ...
Novi CorelDRAW Graphics Suite 2018  S osvježenim izgledom, novim alatima i velikim nadogradnjama postojećih alata, CorelDRAW Graphics Suite 2018 diže dizajnersko ...
Substance Designer 6 Substance Designer je moćan programski alat za kreiranje vizualizacija materijala sa širokim spektrom boja i nizom dodatnih opcija. U ...
Fiskalizacija na Apple Macintosh računalima, pametnim telefonima ili iPad i Android tabletima ? Koristite aplikacije usklađene s zakonom o fiskalizaciji uz kvalitetna i pristupačna softverska rješenja, bez potrebe za kupnjom kase ili ...
+385 1 2337 731 prodaja(at)finder.hr