NOVOSTI
Povratak
Substance Designer 6
03.03.2017
Substance Designer je moćan programski alat za kreiranje vizualizacija materijala sa širokim spektrom boja i nizom dodatnih opcija.
U njemu je moguće definirati teksture i MDL materijale koji su direktno primjenjivi u render alatima i u programima za razvoj video igara.
Detaljnije
 
Fiskalizacija na Apple Macintosh računalima, pametnim telefonima ili iPad i Android tabletima ?
22.03.2013

Koristite aplikacije usklađene s zakonom o fiskalizaciji uz kvalitetna i pristupačna softverska rješenja, bez potrebe za kupnjom kase ili neke druge nove opreme. 

Ne brinite oko toga da li ponuđena softverska rješenje rade na Vašoj postojećoj računalnoj opremi, jer je Finder u nastojanju da podrži sve naše korisnike razvio nekoliko aplikacija za izradu računa i fiskalizaciju, a koje podržavaju cijelu lepezu najpopularnijih računalnih platformi, od Apple Macintosh i Windows računala, do Linux-a i mobilnih uređaja, kao što su Apple iPad ili Android tableti.

Finder je razvio tri modela rješenja namjenjenih malim i srednjim tvrtkama, obrtima i fizičkim osobama, a sva tri rješenja ukljućuju ispravnu i pravodobnu prijavu vaših računa poreznoj upravi, sukladno zakonu o fiskalizaciji.
 

1. Kompletna fiskalna blagajna za Mac i Windows operativne sustave

Rješenje bazirano na FileMaker razvojnom okruženju, za izdavanje računa u maloprodaji i veleprodaji u malim i srednjim tvrtkama, fizičkim osobama i slobodnim profesijama s većim brojem računa mjesečno.
Namjenjeno je kupcima koji još nemaju sustav za kreiranje računa, ili postojeće rješenje ne zadovoljava uvjete fiskalizacije.

2. Fiskalizacija postojećeg sustava baziranih na Windows, Linux ili MacOS platformi

Integracija našeg sustava za prijavu računa poreznoj upravi u Vaš postojeći sustav za izradu i izdavanje računa.
Tehnički preduvjeti su FileMaker, ASP ili PHP razvojno okruženje i pristup izvodnom kodu postojeće aplikacije.

3. Web aplikacije za izradu i fiskalnu prijavu računa za Mac, Windows, Linux, iOS i Android

Finderove web aplikacije WEB FISKAL i WEB RAČUN omogućavaju izradu i prijavu računa u "oblaku", te dobivanje "Jedinstvenog identifikatora računa" od strane porezne uprave, putem web aplikacija dostupne na našem web poslužitelju.

Identifikacijski broj koji morate ispisati na svakom fiskaliziranom računu dobijate putem aplikacije WEB FISKAL i zatim ga možete kopirati u postojeći sustav za izdavanje računa, uključujući na primjer račun kreiran u MS Word ili Excel dokumentu. Ovo rješenje namijenjeno je pravnim i fizičkim osobama koje generiraju relativno mali broj računa mjesečno.

Naprednija aplikacija WEB RAČUN omogućava izradu, uređivanje, fiskalizaciju i ispis računa na bilo kojem uređaju unutar bilo kojeg web preglednika (browser).
Rad je moguć na mobilnim platformama kao što su iPad ili Android tableti, uz našu ponudu POS pisača na baterije.

Više detalja potražite na ovoj POVEZNICI

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja vezana uz fiskalizaciju, fiskalne blagajne, prijavu računa poreznoj upravi ili bilo što što vas zanima slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/2337 731 ili elektronskom poštom na adresu

zatraži ponudu
 
Arnold renderer u ponudi Findera
12.07.2017
Arnold je napredni Monte Carlo ray tracing renderer napravljen kako bi zadovoljio zahtjeve dumetražne animacije i vizualnih afekata. Primarno rađen u suradnji sa Sony Pictures Imageworks on je sad njihov glavni renderer, Arnold je korišten u preko 300 filmskih studija diljem svijeta.
Detaljnije
 
Tvorci Arnold renderera Solid Angle pridružili se Autodesku
02.05.2017
Solid Angle je grupa koja stoji iza Arnolda, softvera za renderiranja, a koja je sad postala podružnica Autodeska.  Arnold je osmišljen kako bi učinkovito obradio složene geometrijske skupove podataka potrebnih za dugometražnu CGI animaciju i vizualne efekte filmova velikog budžeta, a istodobno pojednostavljuje proces rada.  Softver je dosutpan kao samostalni renderer i kao C++ API, te kao paket plug-inova za vodeće 3D aplikacije Mayu, Houdini, 3ds Max, Cinema 4D, Katana i Softimage na Linuxu, Max OS X i Windows sustavima.

Detaljnije
 
V-Ray za 3ds Max
17.03.2017
Izašla je nova verzija V-Ray 3.5 koja korisnicima donosi 9 novih mogućnosti i velika poboljšanja u performansama programa.
Detaljnije
 
Substance Painter verzija 2.2
01.08.2016
Stigao je Substance Painter 2.2! Ova verzija sadrži novu Material Layering opciju te unapređenja u shelf search, projection painting, mask generatorima i mogućnostima scriptinga.
Detaljnije
 
Wacom Cintiq 13HD
28.03.2013
Wacomova linija Cintiq interaktivnih tableta još jednom je privukla pažnju kreativne publike s novim, elegantnim 13 inčnim Full HD hibridom monitora i intuos 5 tehnologije. Publika koja će se oduševiti ovim Cintiqom su kreativni profesionalci koji se bave dizajnom, umjetnošću i obradom slika. Ovaj Cintiq se može integrirati u svako radno okruženje, on je idealan alat za poboljšanje kreativnog rada jer nudi prirodno i ispunjavajuće iskustvo.
Osnovna značajka Cintiq 13HD je kompaktan i tanak dizajn te jednostavno postavljanje s Mac i PC računalima. Za potpuni komfor, stalak Cintiqa 13HD omogućuje da ga postavite ravno, na 22, 35 ili 50 stupnjeva; a i odvojiv je.
 
Superiorni ekran HD kvalitete
Savršen za profesionalce kao što su umjetnici, grafički dizajneri i fotografi, Cintiq 13HD ima najbolji monitor u svojoj klasi koji će vam prikazati potpuno prirodne boje. Dodatno ovaj HD LED monitor širokog formata nudi i široki kut gledanja od 178 stupnjeva i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela što je od posebne koristi kada radite s jako detaljnom grafikom.
 
Potpuno Cintiq iskustvo
Kao sa svim Wacom interaktivnim monitorima, Cintiq 13HD omogućuje korisniku da stvara direktno na ekranu uz potpun i neprekidan proces koji je prirodan i štedi vrijeme.
 
Nova i napredna olovka bez baterija i kablova - Pro Pen nudi napredne performanse, superiorni komfor, preciznost i kontrolu. S 2048 razina pritiska i osjetljivošću na nagib, ona je savršena za precizni rad te je ergonomski dizajnirana. Cintiq 13HD dolazi s zgodnim pernicom za sigurno čuvanje Pro Pena i dodatnog pribora.
 
Da bi dodatno unaprijedili rad i produktivnost, često korištene kratice i komande su dostupne preko programabilnih ExpressKeysa i Rocker Ringa.
 
Detaljne specifikacije pogledajte na Finderovu Web Shopu:
http://www.finder.hr/proizvodi.cfm?id=4596
 
Detaljnije
zatraži ponudu
 
       
Važne obavijesti
Topi se cijena Wacom Intuos Pro M grafičkog tableta Iskoristite priliku i nabavite Wacom Intuos Pro Medium grafički tablet po nikad povoljnijim cijenama. Akcija traje do 30.4.2019. stoga ...
Kupite tri i više Adobe licenci te ostvarite pravo na PROMO cijenu Kupite tri i više licenci te ostvarite pravo na PROMO cijenu. Iskoristite priliku za značajnu uštedu i ostvarite pravo na ...
Novo u ponudi Findera. Kupovina na 24 rate.  Nudimo kupovinu na 24 rate za sve proizvode. Za detalje nas nazovite na telefon 01/2337 731 ili se javite na email ...
Quark softver u Finder ponudi Osnovana 1981. tvrtka Quark Software Inc. danas nudi platformu za automatizaciju sadržaja, od kreiranja i upravljanja do objave sadržaja u ...
Wacom predstavio Cintiq Pro 24 interaktivni monitor s olovkom Wacom je proširio Cintiq Pro paletu s novim visokokvalitetnim zaslonom stvorenim za vrhunske kreativne i dizajnerske aplikacije ...
Predstavljamo najveći Wacom u povijesti - Wacom Cintiq Pro 32 Wacom Cintiq Pro 32 nudi veliku površinu za crtanje te radnu površinu kojoj nema premca. Na njemu možete otvoriti sve palete, ...
Novi CorelDRAW Graphics Suite 2018  S osvježenim izgledom, novim alatima i velikim nadogradnjama postojećih alata, CorelDRAW Graphics Suite 2018 diže dizajnersko ...
+385 1 2337 731 prodaja(at)finder.hr